Website laten maken door Visia Media

Maria Malki Cosmetics heeft deze website op maat laten bouwen door Visia Media. Een bureau voor design en digitale communicatie gevestigd in het hart van Zuid-Limburg.

Professioneel webdesign in Limburg

De online wereld is constant in ontwikkeling, en een website is dan ook nooit af. Visia Media streeft naar langetermijnsamenwerkingen en zorgt ervoor dat een website altijd voldoet aan de laatste standaarden. Als je ervoor kiest je website te laten maken door Visia Media, zorgen zij ervoor dat de website altijd up-to-date en bereikbaar is. Zo kun jij je bezighouden met het managen van je bedrijf.

De nieuwe Maria Malki Cosmetics website is

 • Veilig
  Veiligheid staat voorop. Daarom maakt Visia Media gebruik van een beveiligde SSL-verbinding en voeren ze regelmatig veiligheidschecks uit.
 • Snel
  Snelheid is cruciaal. De site is ontwikkeld met oog op snel- en gebruiksvriendelijkheid, zodat bezoekers direct bij de juiste informatie terechtkomen.
 • Up-to-date
  Regelmatig onderhoud is belangrijk. Deze website wordt maandelijks voorzien van de nieuwste updates, zodat alles soepel blijft werken.
 • Mobielvriendelijk
  Altijd bereikbaar, ook onderweg. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met mobiele apparaten en telefoons, zodat de site overal goed werkt.

Vragen over de nieuwe website?

Heb je vragen over de website, of loop je tegen problemen of foutmeldingen aan? Neem dan direct contact op met Visia Media. Zij plegen maandelijks onderhoud en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Heb je vragen over onze dienstverlening of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Maria Malki Cosmetics? Neem dan gerust contact met ons op.