Over ons

Maria Malki Cosmetics

Maria Malki Cosmetics is opgericht door eigenaresse Maria-Nane Malki (Heerlen, 22 augustus 1990).

Tijdens haar carrière als make-up artist lanceerde Maria haar eigen make-up tools & wimpers. Maria begon haar carrière als make-up artist in 2015. In de afgelopen jaren heeft ze diverse opleidingen en workshops in het buitenland gevolgd, waaronder een opleiding in Qatar en Parijs. Op deze manier heeft ze een wereldwijde ervaring kunnen opbouwen en beheert ze diverse stijlen en technieken.

Later besloot ze om haar kennis ook te delen met haar eigen studenten via opleidingen en masterclasses. Hieruit vloeide in 2018 het idee om haar eigen beauty brand te lanceren. Bestaande uit een scala aan beauty producten en tools – allemaal met een touch of pink.

Focus op kwaliteit

Met een touch of pink

Niet akkoord gaan met prima, maar testen, testen en weer aanpassen tot het beauty product voldoet aan de beauty standaard van Maria zelf; perfectie dus. Stuk voor stuk ontworpen om game-changing te zijn, zodat de producten ook daadwerkelijk een gat in de cosmetica-industrie kunnen opvullen. Gestart met wimpers, omdat daar destijds veel vraag naar was is de Maria Malki collectie ondertussen uitgebreid met daadwerkelijke beauty icons, waaronder de magic liner die zorgt voor het perfect en makkelijk aanbrengen van valse wimpers & de Be Glassy highlighter die door de boter zachte formule zorgt voor een spectaculair resultaat.

Kortom: Een merk met prachtige beauty producten ontwikkeld door iemand met kennis in de praktijk. Een merk waarop men kan vertrouwen! Daarnaast zijn alle Maria Malki Cosmetics producten volledig Cruelty Free & Vegan.

“ There is no secret ingredient in the recipe for success. Work hard, grab opportunities and follow your passion.”